گوهرتراشی، صنعتی ماندگار که باید احیا شود
گوهرتراشی، صنعتی ماندگار که باید احیا شود
عرصه: کسب و کار

گوهرتراشی، صیقل سنگ‌های قیمتی با عشق و علاقه و ساخت زیورآلاتی ارزشمند که هنرِ دست صنعتگران ایرانی است، جزء صنایع دستی ماندگار و با قدمتی طولانی در تاریخ ایران بوده که امروزه نیازمند توجه و احیا شدن است.

بانوی صنعتگر اصفهانی در گفت‌وگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: از سال ۱۳۹۳ با خرید دستگاه گوهرتراشی وارد این صنعت شده و با علاقه وافری این کار را ادامه می‌دهم.

وی افزود: صیقل سنگ‌های قیمتی و ساخت انگشتر و زیورآلات مطابق با سفارش مشتریان، کاری است که عشق و هنر را در هم آمیخته و کار در حوزه صنایع دستی را لذت بخش می‌کند.

این بانوی صنعتگر عنوان کرد: بنده فارغ‌التحصیل رشته زمین‌شناسی بوده و با توجه به شناختی که از سنگ‌ها و ویژگی و خواص هر سنگ داشتم، با عشق و علاقه قدم در مسیر گوهرتراشی گذاشتم.

صنعتی ماندگار که نیازمند توجه است

وی در خصوص شرایط کار و درآمد صنعت گوهرتراشی گفت: با گران شدن مواد اولیه نظیر طلا و نقره و کم‌یاب بودن سنگ‌های قیمتی، ورود به این حوزه و استمرار حضور در آن با توجه به بازار فروش در شرایط فعلی دشوار است.

این بانوی صنعتگر تشریح کرد: بسیار سعی کردم به عنوان یک شخص که تنها کار می کند، بازار هدف مناسبی پیدا کنم اما قیمت بالای تولیدات و توان خرید پایین مردم باعث شده تا این صنعت در داخل کشور نیاز به توجه و احیا داشته باشد.

وی بیان کرد: کشور عراق و شهرهای نجف و کربلا فرصت‌های صادراتی مناسبی برای تولیدات گوهرتراشی هستند و باید با ارتباط مناسب، بازار فروش را در آنجا ایجاد کرد.

keyboard_arrow_up