نقش ویژه مساجد در پیشرفت شهرهای کوچک
نقش ویژه مساجد در پیشرفت شهرهای کوچک
عرصه: خدمات اجتماعی

مساجد محلات به دلیل اتحاد بین اعضا، می‌تواند بستر مناسبی برای انجام کارهای عام‌المنفعه و کمک‌رسانی به اعضای نیازمند باشد و در این راستا نقش خیرین و گروه‌های جهادی در به ثمر رسیدن اتفاقات خوب و همه‌گیر، حائز اهمیت است.

 

ابوالفضل رحمتی اهل شهرستان زبرخان واقع در خراسان رضوی است. وی در گفت‌وگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: ۱۵ سال است که مشغول کارهای جهادی هستیم اما کار اصلی ما از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و با حضور عده‌ای از خیرینِ قدم‌گاه رضوی، تصمیم بر تاسیس یک کلینیک پزشکی در کنار مسجد را گرفتیم و در آن زمان نزدیک به ۳ میلیارد تومان نیاز به هزینه بود تا هم مسجد بازسازی شود و هم این کار به سرانجام رسد.

وی افزود: به لطف خداوند، شروع کار از سال ۱۳۹۷ آغاز شد و تا اوایل ۱۴۰۰ ادامه یافت و مجموعه فرهنگی مسجد و بخش کلینیک و خدمات درمانی با تعرفه دولتی آغاز به کار کرد.

رحمتی عنوان کرد: اهمیت این کلینیک از آنجایی بود که به دلیل عدم‌وجود کلینیک تخصصی در شهر، مردم شهرستان مجبور بودند به شهر نیشابور بروند اما اکنون با تکمیل این کار، جمعیت ۶۰ هزار نفری شهرستان، می‌توانند از ظرفیت آن استفاده کنند.

وی با اشاره به دیگر اقدامات فرهنگی و کارهای خیرین شهرستان، اذعان کرد: مدرسه‌ای در منطقه‌ای از شهر بود که به دلیل ضعف مالی، دیوار نداشت؛ از این رو با ورود خیرین به واسطه معرفی از طریق مسجد، مصالح اولیه تهیه و خریداری شد و در راستای تکمیل ساخت دیوار، از توانایی خودِ والدین نیز استفاده کردیم.

رحمتی خاطرنشان کرد: نقش ویژه مسجد در برگزاری جلسات ترک‌اعتیاد برای افرادی که در کمپ بودند یا در حال گذراندن مراحل ترک اعتیاد بودند را نمی‌شود نادیده گرفت و این شرایط مهیا شد تا این افراد با حضور جمعی در مسجد، مشارکت دسته‌جمعی در جلسات ترک‌اعتیاد داشته باشند.

keyboard_arrow_up