صندوق‌های قرض‌الحسنه خانوادگی، کمک‌حال اعضای فامیل در مواقع بحرانی
صندوق‌های قرض‌الحسنه خانوادگی، کمک‌حال اعضای فامیل در مواقع بحرانی
عرصه: قرض الحسنه

احتمالا بسیاری از شما به همراه دیگر اعضای خانواده یا اقوام، صندوق‌های کوچکی برای اعطای وام از طریق قرعه‌کشی یا صلاحدید شورای صندوق داشته باشید که ماهانه مبالغی را در جهت این کار پرداخت کنید؛ این صندوق‌های کوچک به عنوان یک پشتوانه کمکی در بین اعضای فامیل یا اهالی یک کوچه و محله، می‌تواند نقش پررنگی در حل مشکلات اعضا داشته و نیازهای مالی ضروری را با مساعدت شورای صندوق، برطرف سازد.

ابوالقاسم سلیم‌زاده اهل شهرستان تویسرکان واقع در استان همدان است. وی در گفت‌وگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: صندوق قرض‌الحسنه ما، در سال ۱۳۸۵ تحت عنوان یک صندوق خانوادگی تاسیس شد و با هدف کمک به اقوام راه‌اندازی شده که تا اکنون ۱۲۰ نفر عضو دارد.

وی افزود: مبالغ اعطایی صندوق بر اساس مشکلات و نیازهای افراد، بنا به اتفاقاتی چون بیماری، عروسی یا فوت افراد، به کمک افراد می‌آید و در مواقع بحرانی، اعضای خانواده را یاری می‌دهد و نقش موثری در کمک به افراد طایفه و خویشاوندان دارد.

سلیم‌زاده عنوان کرد: پنج نفر از اعضای صندوق که شامل معتمدین طایفه‌ هستند، درباره صندوق تصمیم‌گیری می‌کنند و اینکه هر ماه بر حسب نیاز برای هر خانواده چه مقداری وام تعیین شود، به عهده این شورای پنج نفره است و بنده نیز مجری طرح هستم.

وی خاطرنشان کرد: پشتوانه صندوق قرض‌الحسنه ما مبلغی بالغ بر ۷۰ میلیون تومان است و مقدار وام‌دهی نیز بر حسب نیاز افراد، متغیر می‌باشد.

سلیم‌زاده با اشاره به سنت پسندیده کمک اقوام به همدیگر گفت: اقوام و خانواده‌ها می‌توانند وجوهی به تناسب با توانایی پرداختی که دارند به صندوق اعطا کنند تا این پول، با گردش حساب و کمک به دیگر افراد فامیل، مشکلات آنها را حل کند.

وی بیان کرد: صندوق‌های قرض‌الحسنه خانوادگی از این مزیت برخوردار هستند تا با سود حاصل از سپرده حساب در بانک‌ها و موسسات، از محل سود آن برای تمامی اعضا منافعی حاصل شود و یا با افزایش اعتبار صندوق، مقدار کمک به اعضا، افزایش یابد.

keyboard_arrow_up