روایت گروه‌جهادی که با کمکِ خیرین، محرومیت‌زدایی می‌کند
روایت گروه‌جهادی که با کمکِ خیرین، محرومیت‌زدایی می‌کند
عرصه: خدمات اجتماعی

مسئول گروه‌جهادی شهر بیجار گفت: همه‌ساله با برپایی موکب و جلب نظر اهالی شهر، اقدام به تشریح فعالیت‌های خیریه و جذب منابع مالی از طریق مردم و خیرین می‌کنیم.

 

آقای حیدرزاده فعال اجتماعی در حوزه گروه جهادی و امور فرهنگی واقع در شهر بیجار است. وی در گفت‌وگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: فعالیت‌های ما در حوزه خیریه غیرمتمرکز و از طریق ایجاد گروه‌جهادی برای رسیدگی به معضلات شهری آغاز شد.

وی افزود: گروه‌جهادی ما از طریق کمک‌های مردمی، در فعالیت‌های مختلف نظیر محرومیت‌زدایی، شناسایی و خدمات‌رسانی به محرومین، فعالیت‌های عمرانی و.. حضور داشته و با اتکا به نیروی مردمی، در مسیر مشخصی حرکت می‌کند.

 

جمع‌آوری ۲۰۰ میلیون‌تومان با برپایی موکب

این فعال اجتماعی در خصوص چگونگی جذب منابع مالی برای انجام کارهای خیریه از طریق گروه‌جهادی عنوان کرد: همه‌ساله با برپایی موکب و با جذب خیرین و مردم، اقدام به تشریح فعالیت‌های خیریه و جذب منابع مالی از طریق مردم و خیرین می‌کنیم.

وی تشریح کرد: در شهرها و مناطق کوچک، استفاده از ظرفیت مردم، بیشترین بازده در کارهای خیریه را به همراه داشته و از همین رو حتی نباید در کارهای عمومی مربوط به شهر نیز، چشم‌انتظار خدمت‌رسانی مسئولین یا نمایندگان مجلس باشیم.

 

شناسایی خیرین بومی ساکن در شهرهای دیگر

حیدر‌زاده به شناسایی و ارتباط موثر افراد متمول که اصالتی بیجاری داشته و در کلانشهرهایی مثل تهران مشغول به کار بودند گفت: در ادوار اخیر موفق شدم با یکی از افراد متمول بیجاری که در تهران به کارهای ساختمانی می‌‌پردازد، ارتباط دوستانه‌ای داشته و از طریق او، منابع مالی خوبی برای فعالیت‌های موکب دریافت کنم.

 

وی با اشاره به ایجاد ارتباط با شهروندان بیجاری که به دیگر شهرهای کشور مهاجرت کردند بیان کرد: در سالیان گذشته بسیاری از اهالی بیجاری به شهرهای دیگر مهاجرت کردند؛ می‌توانیم با استفاده از ظرفیت بالای این افراد، اقدامات موثری در زمینه خیریه انجام دهیم.

حیدرزاده با اشاره به اینکه شهر بیجار و روستاهای همجوار جمعیتی غالب بر ۱۰۰ هزار نفر دارند عنوان کرد: دامداری و کشاورزی در کنار فرش‌بافی شغل اصلی مردم منطقه محسوب می‌شوند.

keyboard_arrow_up