خلقِ عشق و رویا روی سفال‌های گِلی
خلقِ عشق و رویا روی سفال‌های گِلی
عرصه: کسب و کار

همیشه ترکیب دو هنر عالی، خلق چیزهایی نو و بدیع را به همراه دارد؛ میناکاری سفالی نیز از جمله هنرهایی است که حاصل ادغام دو هنر سفالگری و میناکاری است.

حمیده جهانگیری مروج کسب و کار در حوزه هنر‌های صنایع دستی است. وی در گفت‌وگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: در ابتدای کار، قصدی برای یادگیری میناکاری نداشتم اما با توصیف جزئیات این هنر توسط یکی از خویشاوندان، به این صنعت علاقه‌مند شدم.

وی افزود: حمایت خانواده، اصلی‌ترین مشوق من در ادامه مسیر هنرآموزی بود؛ حتی زمانی که اشتباهاتی در سفالگری انجام می‌دادم، با تشویق‌های خود به من دلگرمی می‌دادند و در نتیجه پس از گذشت یک سال موفق شدم این حرفه را آموخته و هنرجویانی نیز پذیرا باشم که امروز هر کدام برای خود درآمدی دارند.

این بانوی هنرمند عنوان کرد: تخصص من میناکاری روی سفال است که شاخه های متعددی دارد، کارهایی مانند هفت رنگ، زیرلعابی و میناکاری سفالی را انجام می‌دهم، اما به دلیل آنکه فعالیت خود را تازه شروع کرده‌ام و جزء کسب و کارهای نو پا محسوب می‌شوم، فعلاً به صورت انفرادی و در خانه محصولات را با عشق و علاقه تولید می‌کنم.

جهانگیری تشریح کرد: هنرجویان نیز برای شرکت در دوره‌های آموزشی به کارگاهی که در خانه راه‌اندازی کرده‌ام مراجعه می‌کنند؛ همچنین برای ارائه و عرضه محصولات از طریق فضای مجازی اقدام کرده و نمونه کارها را در صفحات مختلف منتشر می‌کنم؛ این کار باعث شده تا از دیگر شهرها نیز مشتری داشته باشم.

وی به تشریح برنامه‌های آتی خود در امتداد مسیری‌ هنری‌اش پرداخته و گفت: از اولین روزی که تصمیم گرفتم میناکاری را به صورت جدی شروع کنم، هدف و برنامه‌ام آن بوده تا کارگاهی راه‌اندازی کنم و آنچه بلد هستم را از صفر تا صد به هنرجویان و بانوان دیگر آموزش دهم تا بتوانند با یادگیری این هنر در کنار خودم مشغول به کار شوند و منبع درآمدی برای خود داشته باشند.

این بانوی صنعتگر بیان کرد: همچنین من به صورت داوطلبانه برای آموزش رایگان میناکاری سفالی به بسیاری از خیریه‌ها و مراکز دیگر مراجعه کرده‌ام؛ قصدم آن است که اگر موردی پیش آید با کمال میل آموزش بانوان و افراد تحت پوشش آنان را بپذیرم تا انشاءالله از این راه توانسته باشم در ایجاد اشتغال‌ برای این عزیزان سهیم باشم.

keyboard_arrow_up