تاسیس آموزشگاه و ایجاد اشتغال برای ۹۰۰ هنرجوی قالی‌بافی
تاسیس آموزشگاه و ایجاد اشتغال برای ۹۰۰ هنرجوی قالی‌بافی
عرصه: کسب و کار

مادربزرگِ ۶۵ ساله‌ای که با عشق و علاقه به تار و پود فرش و قالی، خود را وقف این شغل کرده و با علاقه وافری که به این صنعت داشته، علاوه بر تاسیس کارگاه و آموزشگاه، برای بیش از ۹۰۰ نفر شغل ایجاد کرده است.

 

ربابه خوش‌هنجار بانوی کارآفرین ۶۵ ساله در حوزه قالی‌بافی است. وی در گفت‌وگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: ورود حرفه‌ای به صنعت قالی‌بافی را از سال ۱۳۷۲ شروع کردم اما از آنجایی که از دوران کودکی، خانواده‌ام این کار را انجام می‌دادند، عشق و علاقه‌ بسیاری به قالی‌بافی داشتم.

وی افزود: به دلیل مسائل مختلف زندگی، تا پیش از آن نتوانسته بودم وارد این حرفه شوم اما در سال ۱۳۷۸ با تاسیس یک شرکت تعاونی موفق شدم برای ۷ نفر به طور مستقیم و برای ۳۰ نفر به طور غیرمستقیم شغل ایجاد کنم.

 

تاسیس آموزشگاه و مهارت‌آموزی برای ۹۰۰ نفر

خوش‌هنجار عنوان کرد: در سال ۱۳۸۴ نیز موفق شدم با استمرار و پشتکار‌، آموزشگاه قالی‌بافی خود را تاسیس کرده و با حضور ۳۰ مربی قالی‌بافی، پذیرای هنرجویان باشم.

این بانوی صنعتگر تشریح کرد: در طول سال‌های گذشته برای بیش از ۹۰۰ نفر از هنرجویان مدرک معتبر فنی‌وحرفه‌ای صادر شده و وارد بازار کار شدند.

 

خرید تضمینی محصولات از شاگردان

خوش‌هنجار با اشاره به تهیه مواد اولیه و ایجاد اشتغال برای هنرجویان گفت: با تهیه مواد اولیه نظیر دار قالی، نخ، رنگ و دیگر مواد اولیه، سفارش تولید محصولات را به شاگردان خوش‌ذوق و علاقه‌مند به کار می‌دهم و پس از اتمام محصول و فروش در بازارهای بزرگ کشور، سود حاصل را با آنها تقسیم می‌کنم.

وی ضمن گلایه‌مندی از صاحب‌منصبان در حمایت‌ از صنایع دستی عنوان کرد: دریافت تسهیلات برای شروع کار، مهم‌ترین رکن ایجاد اشتغال در جامعه است؛ با این وجود شرایط دریافت وام تا حدی دشوار شده که بسیاری از صنعت گران را از ذوق هنری و اشتیاق برای ادامه مسیر باز می‌دارد؛ مسئولان باید اهتمامی جدی به اشتغال و پرداخت تسهیلات در زمینه مشاغل خرد و خانگی داشته باشند.

keyboard_arrow_up