ایجاد کارگاههای صنایع دستی با توجه به بافت بومی هر منطقه، زمینههای ایجاد درآمد و اشتغال را فراهم ساخته و معیشت طیف گستردهای از مردم را تامین میکند.
فریبا خوشحالی، بانوی کارآفرین اصفهانی در گفتوگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: ۱۶ سال است که در زمینه تولیدات صنایع دستی مشغول به کار هستم و برای ۱۰۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کردم.
وی افزود: به دلیل علاقه به هنر، آموزش دیدم و به مرور زمان با ایجاد کارگاه و آموزش دادن به دیگر بانوان، در تمام زمینههای صنایعدستی، محصولات خود را به بازار عرضه کردم.
خوشحالی عنوان کرد: ایجاد کارگاه را با مبلغ ۶ میلیون تومان آغاز کرده و در ابتدا با تولیدات میناکاری، به این صنعت ورود کردیم و به مرور با افزایش تقاضا و درخواست مشتریان، دیگر صنایع دستی را نیز به اولویتهای تولیدی خود، افزودیم.
این بانوی کارآفرین بیان کرد: بسیاری از نیروهای کار ما، با سوابق کاری ۱۰ ساله در حال همکاری هستند و ایجاد شرایط مساعد کاری برای نیروهای در حال کار، باعث حفظ انسجام اعضای کارگاه شده است.
ایجاد بسترهای فروش و بازاریابی آنلاین
وی با اشاره به بازاریابی از طریق تبلیغات فضای مجازی، گفت: در اکثر شبکههای مجازی عضویت داشته و با نام کارگاه، تبلیغات موثری در صفحه و کانال کارگاه انجام میشود و با ارائه مشخصات محصولات، مشتریان زیادی را جذب میکنیم.
خوشحالی تشریح کرد: شرایط تولید محصولات متنوع در کارگاه، با تقاضای صاحبان بنگاههای خرد و بزرگ [مغازهداران] در وضعیت خوبی بوده و بیشتر فروش ما از طریق سفارش و به طور غیرمستقیم به بازار عرضه میشود.
این بانوی کارآفرین عنوان کرد: اساتید و رقبای سرسختی در زمینه تولید صنایع دستی در اصفهان مشغول به کار هستند و به همین دلیل، تا کنون موفق به برندسازی در این زمینه نشدهایم.