الگوی موفق گروه‌های جهادی؛ از ایجاد اشتغال برای افراد معتاد تا حمایت از ۸۶ خانواده نیازمند
الگوی موفق گروه‌های جهادی؛ از ایجاد اشتغال برای افراد معتاد تا حمایت از ۸۶ خانواده نیازمند
عرصه: کسب و کار

گروه جهادی شهید مدنی در شهرستان مراغه با اقدامات موثر فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، محرومیت‌زدایی و..با تکیه بر مسجد محله، نقش ویژه‌ای در ارتقای سطح کیفی مردم داشته و در سالهای قبل با شناسایی و ایجاد اشتغال برای افراد معتاد، کمک‌حال آنها بوده و توانسته ۸۶ خانواده نیازمند را تحت پوشش خدمات جهادی خود در بیاورد.

 

آقای علیرضا فرشاد، مسئول پایگاه مقاومت شهید مدنی و اهل شهرستان مراغه واقع در استان آذربایجان‌شرقی است. وی در گفت‌وگو با نهضت‌اجتماعی جوانان، اظهار کرد: گروه جهادی شهید مدنی با شناسایی آسیب‌های اجتماعی، در مناطق محروم حضور یافته و اقدامات جهادی، فرهنگی، محرومیت‌زدایی، ساخت و مرمت خانه‌ها و تشکیل موسسات نیکوکاری در محلات محروم را انجام می‌دهد.

وی افزود: گروه شهید مدنی تا کنون ۸۶ خانواده نیازمند را تحت پوشش قرار داده و اوج خدمت آن مربوط به سالهای کرونا است که در آن زمان با توزیع ۳ هزار بسته‌معیشتی، ۳۰ هزار پرس غذای گرم و تاسیس کارگاه تولید ماسک و تولید ۱۰ هزار ماسک توسط اعضای محله با محوریت مسجد، به یاری نیازمندان شتافتند.

 

ایجاد اشتغال برای افراد معتاد

فرشاد، عنوان کرد: اعتیاد یکی از معضلات اصلی در جامعه هدف ما محسوب می‌شود و بخش عمده‌ای از فعالیت‌های گروه ما نیز در این خصوص است؛ لذا با اقدامات موثر، این افراد را شناسایی کرده و پس از طی کردن مراحل درمان، برای این افراد شغل ایجاد کردیم؛ ما باید به اعتیاد، به چشم یک بیماری نگاه کنیم که می‌توان با تلاش، آن را درمان کرد.

حذف دلال و واسطه در مایحتاج مردم
مسئول گروه‌جهادی شهید مدنی، با اشاره به اقدامات اقتصادی و اجتماعی اعضای این گروه در محلات هدف، گفت: یکی دیگر از اقدامات در راستای کمک به اهالی محله، حذف دلال و واسطه از مایحتاج اساسی مانند گوشت و میوه و دیگر محصولات خوراکی بود که در این کار محصول نهایی با کم‌ترین تفاوت قیمت تولیدی به دست مردم محله می‌رسید.

وی تشریح کرد: برای مثال در این اقدام، اعضای گروه شهید مدنی، میوه را از باغدار یا کشاورز خریداری کرده و بدون کمترین سودی، در فروشگاهی که برای اهالی محله تاسیس شده به فروش می‌رسانند.

keyboard_arrow_up