الگوی موفق کشاورزی؛ کاشت درخت مثمر برای خانواده‌های مستحق
الگوی موفق کشاورزی؛ کاشت درخت مثمر برای خانواده‌های مستحق
عرصه: کشاورزی

توزیع بسته‌های معیشتی و ‌اعطای کمک‌هزینه‌های نقدی، اگرچه تا حد بسیاری در مقاطعی کمک‌حال خانواده‌های محروم است، با این وجود ممکن است آثار آن‌ پس از مدتی ملموس نباشد؛ از همین رو اعطای یک امتیاز خاص و مادام‌العمر مانند یک درخت که همه‌ساله آثار آن ملموس است، می‌تواند الگوی مناسبی برای کمک به خانواده‌های نیازمند باشد.

 

خانم نظری، کنشگر اجتماعی، فعال حوزه کشاورزی و مسئول انجمن خیریه رهروان سیره علوی در کرمانشاه است. وی در گفت‌وگو با سایت خبری مامردم اظهار کرد: فعالیت ما در حوزه کشاورزی و طبیعت صورت می‌گیرد؛ از همین منظور و به عنوان مثال، کاشت و توزیع ۶۰۰ نهال و درخت مثمر در حیاط یا اطراف خانه در روستا یا حاشیه شهر برای افراد بی‌بضاعت و با هدف اعطای محصول درختان به خانواده‌های مناطق محروم، از جمله‌ اقدامات ما بوده است.

وی افزود: اصلی‌ترین جامعه هدف ما از توزیع و کاشت درختان، نیازمندان مستحقی بودند که شرایط متفاوتی از دیگر مردم داشته و حتی در بحث تامین معیشت خانواده نیز، نیازمند یاری رساندن هستند و این اقدام ما کوچکترین کاری بود که در راستای استفاده از یک فرصت در دسترس و دائمی، برای این افراد مهیا شد.

نظری عنوان کرد: در بحث اشتغال دامداری نیز، تعدادی گاو و گوسفند خریداری شد و یک گاوداری تاسیس کردیم تا با این اقدام، تعدادی از مددجویان در این مجموعه مشغول به کار شده و درآمدی کسب کنند.

مسئول انجمن خیریه رهروان سیره علوی بیان کرد: تمام نقش‌های اجتماعی مربوط به ساخت‌وساز، درمان، اشتغال‌زایی و.. در خیریه ما و توسط اعضای انجمن به انجام می‌رسد و بیشتر تمرکز ما در حیطه کشاورزی و دامداری است.

keyboard_arrow_up