الگوی موفق مشاغل خرد؛ از کار در خانه تا برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی
الگوی موفق مشاغل خرد؛ از کار در خانه تا برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی
عرصه: کسب و کار

بانوان می‌توانند اشتغال ایجاد کنند و از طریق کار در منزل در زمینه‌های مختلف فعالیت کنند؛ داشتن انگیزه و حمایت‌های خانواده اصل مهمی در رسیدن به اهداف شغلی است؛ این را یک بانوی موفق در حوزه ایجاد اشتغال خرد و خانگی می‌گوید.

اشرف حاتمی زاده مروج کسب وکار و مدیر عامل شرکت سیان و اهل شهر یزد می‌باشد. وی در گفت‌وگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: بنده از سال‌ ۱۳۵۴ در حوزه هنرهای دوختی نظیر سوزن‌دوزی، ترمه‌دوزی، چهل تکه دوزی و خیاطی بدون الگوی سنتی فعالیت دارم.

وی افزود: دوستان و همسایه‌ها که از توانایی من در این زمینه باخبر بودند، من را تشویق به آموزش در این زمینه به دیگر افراد کردند.

حاتمی‌زاده عنوان کرد: بعد از اینکه ۸ نفر را آموزش دادم، دیدم از پس کار برمی‌آیم و می‌توانم، پس به فکر توسعه کارم افتادم.

این کارآفرین عنوان کرد: تا سال ۱۳۸۱ تولیدی نمایشگاه و مغازه را راه‌اندازی کردم و در حال حاضر نیز رشته‌های جواهر دوزی، درباری‌دوزی، گلیم بافی، قالی بافی، مروارید دوزی، چهل‌تکه دوزی پیشرفته، چهل‌تکه دوزی سنتی، خیاطی سنتی بدون الگو و… را آموزش می‌دهیم.

وی تشریح کرد: کارآموزان می‌توانند رایگان آموزش ببینند و سپس کار کنند و دستمزد بگیرند.

حاتمی‌زاده بیان کرد: فضایی را اجاره و در بخشی از آن کارگاه تولیدی و آموزشگاهم را راه‌اندازی کردم و بخش دیگر را به نمایشگاه و فروشگاه کارهایم اختصاص دادم؛ نام «سیان» را نیز برای مجموعه‌ام انتخاب کردم که این نام در زبان زرتشتی به معنای فیروزه است.

این مروج کسب‌وکار تشریح کرد: اکنون کارهایم را در نقاط مختلف کشور مانند: تهران، کرج ، زنجان و … توزیع می‌کنم؛ همچنین تولیدات خود را به شکل چمدانی به کشورهای مختلفی مانند: کانادا، ترکیه، کردستان عراق و … صادر می‌کنیم؛ از این رو شرکت «سیان» تاکنون در ۱۰ کشور از جمله روسیه، کردستان عراق، ارمنستان، تاجیکستان، دوبی و… نمایشگاه برگزار کرده است.

حاتمی‌زاده در ادامه گفت: همسر و فرزندانم خیلی من را حمایت کردند؛ من نیز با علاقه و پشتکار کارم را پیگیری کردم تا جایی که سال ۱۳۹۱ به عنوان هنرمند برتر کشور و کارآفرین برتر استان انتخاب شدم.

وی در خصوص اشتغال بانوان گفت: هر بانویی می‌تواند با کمترین‌ها کاری برای خودش راه بیندازد و هر بانویی می‌تواند کارآفرین باشد؛ کافی است النگو یا گوشواره گوش‌اش را بفروشد تا کاری را شروع کند و درآمد خوبی هم داشته باشد.

حاتمی‌زاده داشتن انگیزه و اراده در این مسیر و حمایت‌های خانواده را از دیگر عوامل موفقیت شغلی خود عنوان کرد.

keyboard_arrow_up