الگوی موفق روستایی؛ از برگزاری کلاس‌های آموزشی تا تاسیس صندوق‌های خرد
الگوی موفق روستایی؛ از برگزاری کلاس‌های آموزشی تا تاسیس صندوق‌های خرد
عرصه: قرض الحسنه

روستاها و شهرهای کوچک با جمعیت کمتر از ۲ هزار نفر، با فعاليت گروه‌های جهادی و تشکیل حلقه‌های میانی در عرصه‌های مختلف اشتغال، محرومیت‌زدایی، آسیب‌شناسی و ترویج الگوهای حسنه، ظرفیت بالایی در جذب و مشارکت مردم روستا در کارهای همگانی دارند.

خانم زهره سادات حسینی اهل روستای قورتان از توابع شهرستان ورزنه واقع در استان اصفهان است. وی در گفت‌وگو با سایت خبری مامردم اظهار کرد: حدود ۳ سال است که با تاسیس گروه‌جهادی و با هدف پیگیری مشکلات و دغدغه‌های مردم روستا، در عرصه خدمات اجتماعی فعالیت می‌کنیم.

وی افزود: بیشتر فعالیت‌های ما در گروه‌جهادی، مربوط به حوزه برگزاری کلاس‌های تربیتی و آموزشی و برپایی اردوهای آموزشی برای دانش‌آموزان و توزیع بسته‌های معیشتی بوده است‌.

 

تاسیس صندوق قرض‌الحسنه در روستا

حسینی عنوان کرد: در سال‌های گذشته، ۴ صندوق خانگی خرد در جهت تامین نیازهای ضروری اهالی روستا راه‌اندازی شد و تا کنون ۱۱۴ نفر از اهالی روستا، عضو صندوق‌ها هستند و با مشورت هیئت‌مدیره و بر حسب نیاز و برآورد سرمایه اعضا، اعطای وام به اعضا صورت می‌گیرد.

 

مسئول گروه‌جهادی روستای قورتان خاطرنشان کرد: در ۳ سال گذشته، ۲۰ وام ضروری ۲ میلیونی به اعضای صندوق اعطا شده و علاوه بر آن، چندین وام ۱۰ میلیونی و ۶ میلیونی در فواصل ۶ ماهه و با سود اندک، بین اعضا تخصیص می‌شود.

حسینی خاطرنشان کرد: روستای قورتان با جمعیت هزار و ۳۰۰ نفری، شامل پنج مسجد بوده که سه مسجد آن فعال و در اختیار مردم است؛ همچنین بیشتر مردم در این روستا مشغول به پیشه کشاورزی و دامداری هستند.

keyboard_arrow_up