اعتیاد همسر، عامل ایجاد اشتغال برای بانوان بد سرپرست شد
اعتیاد همسر، عامل ایجاد اشتغال برای بانوان بد سرپرست شد
عرصه: خدمات اجتماعی

اعتیادِ یکی از اعضای خانواده علاوه بر خودِ آن شخص، در زندگی و آینده دیگر اعضا نیز تاثیر می‌گذارد؛ یکی از بانوان آسیب‌دیده در این حوزه به دلیل اعتیاد همسر خود در مقطعی از زندگی، برای چندین بانوی سرپرست خانواده که شرایطی مشابه زندگی او داشتند، ایجاد اشتغال کرد.

 

خانم رقیه خلیفه، بانوی صنعتگر و کارآفرین در حوزه تولید پوشاک است‌. وی در گفت‌وگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: بنده در حوزه تولید انواع لباس و پوشاک فعالیت دارم و به تناسب نیاز بازار، تولیدات ما در محیط کارگاه انجام می‌شود.

وی افزود: اعضای کارگاه شامل بانوان سرپرست خانوار و افراد بد سرپرستی می‌باشد که توان تهیه مخارج زندگی را نداشته و دچار آسیب‌های اجتماعی بوده‌اند.

خلیفه عنوان کرد: یکی از اهداف من از تاسیس کارگاه علاوه بر ایجاد اشتغال، گرفتن دستِ یاری بانوانی بود که دچار مشکلات خانوادگی بوده یا همسران‌شان به دلایلی چون اعتیاد، حامی خانه خانواده نبودند.

این بانوی کارآفرین بیان کرد: علاوه بر ایجاد اشتغال برای بانوانِ بد سرپرست، جذب و آموزش افرادی که علاقه‌مند به خیاطی هستند، با هدف آموزش و ایجاد اشتغال برای آنها نیز در کارگاه ما فراهم شده است.

برخاستن از خانواده‌ای محروم، عامل اصلی خدمت به اقشار ضعیف

وی با اشاره به هدف خود از ایجاد اشتغال برای بانوان بی‌سرپرست گفت: از آنجایی که خودم جزء اقشار آسیب‌دیده بودم و همسرم مدتی از زندگی را درگیر اعتیاد بود، هدف اصلی خود را کمک کردن و ایجاد اشتغال برای بانوان بد سرپرست قرار دادم.

خلیفه تشریح کرد: افسرده‌ترین بانوانی که در مجموعه حضور دارند، خانم‌هایی هستند که همسران‌شان بیماری اعتیاد داشته و درگیر مسائل اجتماعی مختلف هستند.

وی افزود: آنها چون همواره در زندگی خود شاهد نگاه‌های ترحم‌آمیز دیگران بوده‌اند، بیشتر اوقات خانه‌نشین بوده و شخصیتی گوشه‌گیر داشتند اما با حضور در این کارگاه، شهامت درآمدزایی و استقلال در زندگی را به دست آوردند.

این بانوی کارآفرین عنوان کرد: طبق مشاوره شورای مبارزه با مواد مخدر، این خانم‌ها را شناسایی و گروه‌بندی می‌کنیم؛ اول که وارد کارگاه می‌شوند با مشاور صحبت می‌کنند و پس از گذراندن کلاس‌های مشاوره و روانشناسی که یک دوره ۶ ماهه است، سه ماه نیز دوره خیاطی را طی می‌کنند.

خلیفه اظهار کرد: تمام بانوان علاقه‌مند به این حوزه همزمان با کلاس‌ها، شروع به کار می‌کنند و شرایط اشتغال آنها با توجه به وضعیت زندگی‌شان، به صورت حضوری یا غیرحضوری انجام می‌شود.

keyboard_arrow_up