از کوهنوردی تا کارآفرینی اجتماعی؛ روایتی از تلاش های خانم محمدی در مریوان
از کوهنوردی تا کارآفرینی اجتماعی؛ روایتی از تلاش های خانم محمدی در مریوان
عرصه: خدمات اجتماعی

سیده محمدی، بانوی فعال و دغدغه‌مند مریوانی، با انگیزه‌ای والا و فراتر از نیاز شخصی، پا به عرصه کارآفرینی اجتماعی گذاشته است. او با تاسیس یک مجموعه حمایتی، به توانمندسازی زنان آسیب‌دیده و نیازمند شهر خود می‌پردازد. خانم محمدی با ایجاد فضایی امن و حمایتی، به این زنان کمک می‌کند تا ضمن کسب مهارت و اشتغال، بتوانند بر مشکلات خود غلبه کرده و زندگی بهتری را تجربه کنند.

وی همچنین با توجه به اهمیت نقش مادران در خانواده، فضایی را برای نگهداری و بازی کودکان فراهم کرده تا مادران بتوانند با خیالی آسوده به کار خود بپردازند و کودکان نیز از آسیب‌های روحی و روانی دور باشند. سیده محمدی، فعال اجتماعی و کوهنورد مریوانی، در گفتگویی با سایت خبری ما، از انگیزه های خود برای ورود به عرصه کارآفرینی اجتماعی و تاسیس مجموعه حمایتی زنان سخن گفت و با اشاره به صحبت های یکی از روحانیون شهر، مبنی بر اینکه با وجود وضعیت مالی مناسب و تحصیلات بالای فرزندان، نیازی به ورود به این عرصه و ایجاد دغدغه برای خود ندارد، اظهار کرد: جرقه این کار از جایی زده شد که نیازی را در جامعه دیدم و احساس کردم که باید کاری انجام دهم.

وی با معرفی خود به عنوان یک کوهنورد و فعال اجتماعی، از نامه ای که از سوی موسسه “ژیان” برای حضور در افتتاحیه یک مرکز نگهداری کودکان دریافت کرده بود، به عنوان نقطه شروع فعالیت های اجتماعی خود یاد کرد. خانم محمدی در ادامه افزود: در آنجا با خانواده های نیازمند و کودکانی که سرپرست نداشتند، آشنا شدم و این مسئله مرا بسیار تحت تاثیر قرار داد. با خود گفتم که این آدرسی است که خدا به من داده و من نمی توانم آن را رها کنم. وی با اشاره به آسیب پذیر بودن زنان جامعه و نیاز آنها به حمایت، خاطرنشان کرد: در مجموعه ای که در آن فعالیت می کردم، با زنانی آشنا شدم که به دلیل مشکلات مالی، مجبور به کولبری بودند. این موضوع برای من بسیار تکان دهنده بود و باعث شد تا تصمیم بگیرم که برای کمک به این زنان، کاری انجام دهم. خانم محمدی در ادامه از تلاش های خود برای توانمندسازی زنان آسیب دیده و ایجاد اشتغال برای آنها سخن گفت و افزود: خوشبختانه تا کنون ۳۵ نفر در این مجموعه آموزش دیده اند و به سر کار رفته اند و ۲۰ نفر نیز در حال آموزش هستند. همچنین ۳۵ نفر دیگر نیز در نوبت آموزش قرار دارند.

وی یکی از نقاط تمایز مجموعه خود را توجه به کودکان مادران شاغل عنوان کرد و گفت: ما در این مجموعه، فضایی را برای نگهداری و بازی کودکان فراهم کرده ایم تا مادران بتوانند با خیال آسوده به کار خود بپردازند و کودکان نیز از آسیب های روحی و روانی دور باشند. خانم محمدی در پایان با تاکید بر اهمیت همدلی و خانواده بودن در مجموعه خود، اظهار کرد: من از صمیم قلب خوشحال می شوم وقتی می بینم که مادران با چه عشق و علاقه ای از کار خود صحبت می کنند و این نشان می دهد که ما توانسته ایم فضایی امن و حمایتی برای آنها فراهم کنیم.

ما مردم نیوز در شبکه‌های اجتماعی:

پربازدیدترین خبرها
keyboard_arrow_up