کارآفرینی بانوی کرد، طعم اشتغال و درآمد را به جامعه چشاند
کارآفرینی بانوی کرد، طعم اشتغال و درآمد را به جامعه چشاند
عرصه: کسب و کار

سلیمان زاده، کارآفرین موفق کردستانی، با توسعه صنعت پوشاک، نه تنها خود طعم موفقیت را چشیده، بلکه با ایجاد اشتغال برای 300 نفر، به ویژه زنان خانه دار، کام جامعه را شیرین کرده است. او که از سال 82 فعالیت خود را آغاز کرده، با پشت سر گذاشتن مشکلات فراوان، امروز به یکی از کارآفرینان برجسته منطقه تبدیل شده است.

سلیمان زاده در گفتگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: سال 82 کار خود را آغاز کردم و در حال حاضر با حدود 300 نفر بافنده مشغول به کار تولید البسه هستیم. اغلب این افراد زنان خانه داری هستند که طرحها را برایشان ارسال و آنها نیز کار پولک دوزی، ملیله دوزی و منجوق دوزی روی کیف و کفش، لباسهای محلی، مجلسی و عروس را انجام می دهند.

سلیمان زاده افزود: من از ابتدای فعالیت تولید مشغول به کار بافندگی بودم و پیش از تأسیس فروشگاه فروش البسه در منزل برای اقوام و آشنایان لباس می بافتم. در آن زمان با مشکلات مالی عدیده ای دست و پنجه نرم کردم طوری که شوهرم ورشکست شد و من با سه فرزند کوچک تنها مانده بودم.

وی کارآفرین موفق تصریح کرد: پیش از این شخصا لباسهای دوخته شده را به فروشگاههای دیگر میفروختم، اما بعد از شکست مالی جرقه ای در ذهنم زده شد تا فروشگاهی برای ارائه محصولات خود راه اندازی کنم. علی رغم مخالفت پدرم، از ایشان دو میلیون تومان پول قرض گرفتم و سمت بوکان و مهاباد کسب و کار خود را راه اندازی کردیم.

وی با اشاره به استفاده از فضای مجازی برای تبلیغات گفت: برخی از تبلیغات ما از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی انجام می شود، اما سایت فروش محصولات در دست راه اندازی است. یکی از اثرات شبکههای اجتماعی معرفی و راه اندازی شعبه زاهدان است.

سلیمان زاده در خصوص حضور در نمایشگاه ها بیان کرد: در نمایشگاه های زیادی از جمله تهران، ایلام، سنندج، سلیمانیه و اربیل حضور یافتیم، حتی فروش محصولات ما در جشنواره اقوام ایلام با استقبال خوبی روبرو شد.

وی در پاسخ به سوالی درباره تاثیر درآمد این کار در زندگیش گفت: در سالهای ابتدایی فعالیت خود با وجود بدهکاریهای فراوان و هزینه های تحصیل فرزندان اغلب درآمد این کار صرف تسویه دیون و پرداخت اجاره بهای منزل و مغازه شد، اما اکنون خوشحال هستم که نتیجه کارم منجر شد تا 50 نفر از زنان بی سرپرست و بد سرپرست صاحب کسب و کار شوند.

سلیمان زاده در مورد نگاه خانواده و اطرافیان به کارآفرینی اش اظهار کرد: اغلب آقایانی که به ما مراجعه میکنند اعتقادی به فعالیت همسران شان ندارند، اما من به آنها پیشنهاد میکنم که خانمها میتوانند در کنار فعالیتهای خانه داری خود درآمدزایی هم داشته باشند.

سلیمان زاده در پایان با اشاره به تاثیر کارآفرینی بر اعتماد به نفسش گفت: قطعا راه اندازی کسب و کار اعتماد به نفسم را افزایش داده است. همین گفت وگو برای من کلی احساس خوب به جا میگذارد که جامعه من را به عنوان زن موفق در توسعه کسب و کار و اشتغال زایی می شناسد.

ما مردم نیوز در شبکه‌های اجتماعی:

پربازدیدترین خبرها
keyboard_arrow_up