پرورش زالوی طبی، شغلی خانگی با سرمایه اولیه اندک
پرورش زالوی طبی، شغلی خانگی با سرمایه اولیه اندک
عرصه: کسب و کار

مشاغل خرد و خانگی بدون نیاز به فضایی گسترده و با استفاده از دانش، تخصص و مهارت افراد، زمینه‌های ایجاد درآمد را خلق ساخته و در طول چند سال فعالیت با پشتکار، ثمرات خوبی را برای صاحبان مشاغل به بار می‌آورد؛ پرورش زالوی طبی، یکی از این مشاغل است.

میثم خلوتی، کارشناس واحد اشتغال کمیته امداد امام‌خمینی(ره) و اهل شهرستان کازرون واقع در استان فارس است. وی در گفت‌وگو با سایت خبری مامردم اظهار کرد: طرح پرورش زالوی طبی، طرحی است که با مساعدت و همکاری چندین نفر از دوستان، باعث شده تا ۱۰ نفر از مددجویان در یک کارگاه مشغول به کار شوند؛ از این رو ما به عنوان برنامه‌ریز و مجری طرح، برای هر کدام از این افراد ۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت کردیم تا کارگاه پرورش زالو را راه‌اندازی کنند.

وی افزود: در حال حاضر با اشتغال ۱۰ نفر، تنها یک قسمت از کارگاه فعال است و پیش‌بینی می‌شود که با افزایش اعضا، چندین قسمت دیگر نیز به کارگاه اضافه شود.

خلوتی عنوان کرد: با توجه به نیاز جامعه نسبت به این طرح، درآمدزایی نیز از این طریق صورت می‌گیرد و این طرح، بر اساس نیاز جامعه امروز ایجاد شده است.

پرورش زالو می‌تواند با هزینه‌ اندک و در فضای دلخواه صورت بگیرد

دکتر سینا مهبودی، راهبر شغلی پروش زالو، راهبر شغلی کمیته‌امداد امام(ره) و مدرس جهاد کشاورزی در بحث پرورش زالو در شهرستان کازرون است. وی نیز با اشاره به راه‌اندازی کارگاه پرورش زالو عنوان کرد: یک کارگاه با مساعدت کمیته امداد و با ظرفیت تولید ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار زالوی لارو راه‌اندازی شد و در تلاش هستیم تا شهرستان کازرون را به عنوان قطب پرورش زالو در کشور معرفی کنیم.

وی افزود: افرادی که می‌خواهند پرورش زالو را در فضای دلخواه خانه، مغازه یا.. راه‌اندازی کنند، می‌توانیم این شغل را با سرمایه حداقلی ۳۰ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان راه‌اندازی کنیم. همچنین بر اساس تجارب گذشته، باید به افراد گفت که می‌توانیم به طور تضمینی صفر تا صد کار را پیش ببریم و در نهایت، محصول را نیز از تولیدکننده و پرورش‌دهنده، خریداری کنیم.

keyboard_arrow_up