تشکیل حلقههای کوچک در محلات، به عنوان جزء مهم در شبکهسازی و روی کار آمدن افراد محل، با اعتمادسازی و شناسایی ضعفها و نقاط قوت پیش میرود و در این مسیر، پایگاههای مساجد و حسینیهها، از ظرفیت خوبی برای شبکهسازی در محلات، برخوردارند.
خانم زبیده شکری اهل شهرستان گراش واقع در استان فارس است. وی در گفتوگو با سایت خبری مامردم اظهار کرد: ما چند نفر خانم هستیم و نیازمندی خانمهایی که مستضعف هستند را به راههای مختلف برآورده میکنیم و نیازهای درمانی، معیشتی و تهیه جهیزیه، جزء فعالیتهای ما هستند.
وی افزود: در این کار، بخش مهم فعالیتهای ما مربوط به حضور در منازل افراد است و از این طریق میتوانیم با رویت نیازهای واقعی افراد، تدارکهای لازم را برای کمک به خانوادهها انجام دهیم.
از طریق حسینیه محل، کار خود را شروع کردیم
شکری عنوان کرد: حدود ۶ سال است که از طریق حسینیه حضرت ابوالفضل در محله، فعالیت در حوزه محرومیتزدایی را آغاز نمودیم و دو سال قبل نیز با تاسیس یک کارگاه خیاطی کوچک در همین حسینیه، چند خانم را صاحب شغل کردیم و بخشی از سود حاصل از این کار را به افراد نیازمندی که شناسایی شدند، اختصاص میدهیم.
وی بیان کرد: کارگاه خیاطی را با سرمایه اولیه ۲۵ میلیون تومان تاسیس کردیم و ۳ نفر از بانوان نیز در حال حاضر مشغول به کار هستند؛ نحوه کار به اینگونه است که پارچه را سفارش میدهیم و انواع ملحفه، رومیزی، چادر نماز، چادر مشکی و.. را متناسب با نوع درخواست و سفارش، تولید میکنیم.