استفاده از ظرفیتهای بومی یک منطقه و ایجاد اشتغال و درآمدزایی با کمک اهالی روستا، علاوه بر ارتقاء جایگاه روستا و پربار شدن رزق و روزی اهالی، فرهنگِ مثبت کارآفرینی را رواج داده و افراد را برای اشتغالزایی تشویق میکند؛ بانوی کارآفرین زنجانی، الگویی موفق در یکی از روستاهای استان است که با ایجاد درآمد برای ۴۰ نفر، نقش پررنگی در اقتصاد روستا ایفا میکند.
بانوی کارآفرین روستای خانجین واقع در شهرستان ایجرودِ استان زنجان، در گفتوگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: از سال ۱۳۸۰ کارگاه تولید لباس را با قابلیت اشتغال برای آقایان و بانوان روستا راهاندازی کردم و در این کارگاه، انواع پوشاک روز و لباسهای فرم مدارس و مراکز بهداشتی تولید میشود.
وی افزود: از آنجایی که به شغل خیاطی علاقمند بودم و شاهد این بودم که تعداد بسیاری از افراد روستا نیز مانند من به این شغل علاقه داشتند، این کار را شروع کردم و شکر خدا توانستم برای ۱۰ نفر به طور مستقیم و برای ۳۰ نفر نیز به طور غیرمستقیم، درآمد ایجاد کنم.
این بانوی کارآفرین عنوان کرد: کار خیاطی، کاری است که در زندگی روزمره همه ما لازم است و برای دوخت لباس برای خانوادهها نیاز است؛ از این رو این کار را گسترش دادیم تا درآمدزایی از این طریق شکل بگیرد و با برگزاری دورههای آموزشی، اصول کار را به افراد آموزش میدهیم و در این مسیر، پیشرفت و درآمد را برای آنها تضمین میکنیم.
وی با اشاره به اهمیت حمایت از تولیدات داخلی خاطرنشان کرد: استفاده مردم از تولیدات داخلی باعث میشود تا سفره نان کارگران نیز پر شود و درآمد به سمت خانوادههای ضعیف و اقشار کمدرآمد جاری شود. همچنین حمایت از تولید داخل و استفاده از کالای ایرانی، یک نوع کمک به خودمان و کمک به کشورمان است؛ از این رو تمام پارچههایی که استفاده میکنیم نیز تولید نساجیهای ایرانی هستند.