خانم دوستی در رشته میناکاری فعالیت میکند و کارگاهی دارد که حدود ۲۰ نفر خانم در آن کار میکند از طریق برادرش که در همدان زندگی میکند با این هنر آشنا شد و از مردم خوب همدان این هنر را آموخت. به کارهای هنری خیلی علاقه داشت برای همین جذب این رشته شد و به طور جدی آن را ادامه داد. حدود ۶۰ نفر از خانمها را تاکنون آموزش داده است. الان ۲۰ نفر از آن ۶۰ نفر برای او کار می کنند.
این بانوی کارآفرین در گفتو با سایت خبری ما مردم، اظهار کرد: مهم تر از بحث درآمدزایی اشتغال زایی برایم مهم بود و اینکه بتوانم به عنوان یک بانو برای بانوان همشهریم قدمی بردارم و اشتغال زایی کنم. دوست داشتم این کار برایم حس خوب مفید بودن را ایجاد کند و اینکه بدانم در جامعه فرد به درد بخوری هستم.
وی افزود: در ابتدا شاید سخت بود که مردم قبول کنند یک خانم میتواند کارآفرین باشد. برای شان سخت بود بپذیرند یک خانم علاوه بر وظیفه مادری و همسری میتواند یک شغل و درآمد ثابت داشته. باشد انکار ناپذیر است که محیط کوچک مشکلات خودش را دارد قبول کردن خانم کارآفرینی که کم تجربه و کم سن و سال باشد سخت است حتی متقاعد کردن افراد که به این شغل و حرفه بیایند و زیر مجموعه شوند در این شهر سخت است. از طرفی کار مرسوم خانمها در شهرمان قالی بافی بود و این برایشان فرسودگی ایجاد کرده بود چون دیگر کار قالی بافی کمتر رواج داشت. من بر این شدم که شغلی درست کنم که جدیدتر باشد. از این نظر خوشحالم که دوره این طرز فکرها تمام شد و من توانستم مردم را متقاعد کنم و محیط امنی برای کار ایجاد شد
خانم دوستی عنوان کرد: در مجموع خوشحالم که در کنار وظایف مادری و همسری میشود کار هنری انجام داد. از طرف دیگر نکته مثبتی و مهمی که اتفاق افتاد این بود که عزت نفس و اعتماد به نفس خانم ها را بالا بردیم. آنها میتوانند مفید باشند و علاوه بر کارهای خانه داری و روزمرگی میتوانند این انرژی مثبت حاصل از کار مفید و متنوع را به همسر و خانواده انتقال دهند.
این بانوی کارآفرین در خصوص نحوه فروش محصولاتش بیان کرد: فروشمان در صفحات مجازی بوده و در سایت «باسلام» هم غرفه داریم. خرده فروشی هم داریم و ارگانها از گروه انتخاب میکنند و میفروشند. بیشتر بحث فروش این گونه است.
وی با اشاره انجام امورات خیر اظهار کرد: به نظر من کار خیر و خیریه این نیست که یک نفر بیاید و مبلغی را بدهد همین که یک همشهری بیاید و یک کار را خریداری بکند و از محصولات بومی و تولید ما حمایت کند و باعث رونق کارگاه ما شود این خودش میتواند کار خیر بزرگی باشد در اوایل کارمان از ارگانها و ادارات سفارش داشتیم و اولین سفارش مان از استانداری بود؛ قرار بود ۳۰ تا شکلات خوری آماده کنیم و باید تا تاریخ معینی میفرستادیم. و خوشبختانه توانستیم در اسرع وقت سفارشات را آماده کردیم.
خانم دوستی عنوان کرد: رفته رفته با اعتمادسازی انجام شده سفارشات کارمان افزایش یافت و همین موضوع سبب شد تا نیروی بیشتری را برای کار جذب کنیم و از مجموع 60 نفری که آموزش کار به آنها ارائه کردهام، 20 نفرشان در کارگاه خودمان مشغول فعالیت هستند.