یکی از راههای ساده و آسان برای ایجاد اشتغال و استفاده از تمام ظرفیتهای انسانی ممکن، بهره بردن از نیروی کار در درون منازل است و این کار علاوه بر پیشبرد اهداف افراد مبدا، امکان درآمد برای خانوادههای مقصد را نیز به همراه دارد. گروهجهادی شهید احسان فتحی، با شناسایی ظرفیتهای ممکن در بین خانوادههای مناطق محروم و با هدف ایجاد اشتغال و درآمدزایی، این کار را انجام داده است.
سیدصدرالله آوری اهل شهرستان لیکک واقع در کهگیلویه و بویراحمد است. وی در گفتوگو با سایت خبری ما مردم اظهار کرد: بنده فعالیت خود را از مسجد آغاز کردم و بیش از ۱۳ سال این فعالیت ادامه داشت و در آن مقطع پس از اجرای طرحی با نام صالحین، به عضویت روحانیون درآمدم.
وی افزود: با پیشنهاد هیئتهای روحانیون، حدود ۶ سال قبل، گروه جهادی شهید احسان فتحی را با اولویت ارتباط با جوانان و نوجوانان تاسیس کردیم.
آوری عنوان کرد: عمده فعالیتهای ما حول محور فعالیت نوجوانان در بحث آموزشی، درسی و کارهای درمانی و تهیه پوشاک است که در این راستا، قشر نوجوان و جوان، هم هدف فعالیت ما هستند و هم اعضای گروه ما را شکل میدهند.
وی تشریح کرد: در بحث تعمیر مسکنها، برگزاری مناسبات، و حتی در زمان کرونا نیز در تهیه و توزیع ماسک و لوازم ضدعفونی بین خانوادهها فعال بودیم.
ایجاد اشتغال برای خانوادهها با شناسایی ظرفیتها
مسئول گروه جهادی شهید فتحی خاطرنشان کرد: با تحقیق و رویت ظرفیت خانوادهها محروم در حاشیههای شهر، تصمیم به ایجاد اشتغال و کمکدرآمد برای این خانوار گرفتیم.
آوری بیان کرد: با شناسایی ۱۰ خانوار، تعدادی جوجهمرغ به این خانوادهها تحویل داده شد تا با پرورش این جوجهها، علاوه بر مزیت استفاده از آوردههای آنها، قابلیت پرورش و فروش آنها را داشته باشند و خودمان نیز به طور تضمینی، تخم مرغ یا مرغ و خروسها را از آنها خریداری کردیم.
وی تصریح کرد: همچنین، چندین خانواده نیز وجود دارند که شناسایی شدهاند و به طور مستمر در تمام طول سال، خدمات رفاهی و درمانی را به واسطه گروه جهادی ما دریافت میکنند.
مسئول گروه جهادی شهید فتحی با اشاره به توزیع غذا در اعیاد و مراسمات گفت: مدتها قبل که اوایل تاسیس گروه بود، در مراسماتی نظیر عید غدیر، هزار تا دو هزار غذا توزیع میکردیم و این آمار امروزه با افزایش تعداد اعضا و همت مردم و خیرین، به بیست هزار غذا افزایش یافته است.