۲۲۰ خانواده تحت پوشش گروه جهادی در تایباد قرار دارند
۲۲۰ خانواده تحت پوشش گروه جهادی در تایباد قرار دارند
عرصه: خدمات اجتماعی

علی دانشور، کارشناس ارشد برنامه‌ریزی آموزشی از شهرستان مرزی و محروم تایباد، در عرصه‌های مختلفی از جمله کمک‌های مردمی و فعالیت‌های جهادی حضور فعال دارد. وی با تمرکز بر توانمندسازی خانواده‌ها، توزیع غذای گرم، بسته‌های معیشتی و ارائه وام‌های قرض‌الحسنه، سعی در بهبود شرایط زندگی مردم این منطقه دارد. دانشور با اشاره به تعامل گسترده با گروه‌های مختلف مردمی، از جمله اهل سنت، بر اهمیت وحدت و همکاری در پیشبرد اهداف خیرخواهانه تأکید دارد.

علی دانشور، کارشناس ارشد برنامه‌ریزی آموزشی از شهرستان مرزی و محروم تایباد به تشریح فعالیت‌های گروه جهادی و کمک‌های مردمی در این شهرستان پرداخت و با اشاره به جمعیت ۱۰۸ هزار نفری تایباد و ترکیب جمعیتی ۸۰ درصد اهل سنت و ۲۰ درصد تشیع، شغل عمده مردم را کشاورزی و دامداری عنوان کرد و اظهار کرد: خربزه و هندوانه تایباد از محصولات معروف این شهرستان است.

وی با اشاره به فعالیت‌های هیئت و گروه جهادی در شهرستان، از وجود صندوق قرض‌الحسنه علمدارانی خبر داد که به افراد نیازمند وام می‌دهد و در موارد خاص کمک‌های بلاعوض نیز ارائه می‌کند.

دانشور همچنین از توزیع غذای گرم به صورت هفتگی در شب‌های جمعه به نیت سردار دل‌ها خبر داد و گفت: این برنامه از زمان شهادت سردار سلیمانی آغاز شده و تا کنون بدون وقفه ادامه داشته است.

وی با اشاره به کمک‌های مردمی در این زمینه گفت: بانیانی پیدا شدند که هزینه گوشت را تقبل می‌کنند و از ما خواستند که تعداد غذاها را بیشتر کنیم.

 

دانشور همچنین از توزیع بسته‌های معیشتی به صورت مقطعی از بنیاد احسان و سایر نهادها خبر داد و گفت: در یکی از این موارد، هزار بسته از بنیاد جانبازان بین خانواده‌های مختلف توزیع شد.

وی با اشاره به اینکه ۲۲۰ خانواده را تحت پوشش دارند، گفت: به صورت مرتب به این خانواده‌ها سرکشی می‌شود و کمک‌های مختلفی از جمله بسته‌های حمایتی، لوازم التحریر و … به آنها ارائه می‌شود.

دانشور همچنین از وجود صندوق توانمندسازی خبر داد و گفت: هدف این صندوق، توانمندسازی افراد و یاد دادن ماهیگیری به آنهاست.

وی با اشاره به تعامل با بانک‌ها برای ارائه وام به افراد نیازمند، از ورود به بحث آزادسازی زندانیان نیز خبر داد و گفت: با همکاری انجمن حمایت، مبالغی جمع‌آوری و زندانیان شناسایی شده آزاد می‌شوند و پس از سه سال، این مبلغ از آنها دریافت و به خانواده دیگری داده می‌شود.

دانشور شرط این کار را تعهد اخلاقی زندانیان عنوان کرد و گفت: هیچ ضمانتی از آنها گرفته نمی‌شود.

وی با اشاره به ارتباط تنگاتنگ با گروه‌های فعال در شهرستان که اغلب اهل سنت هستند، گفت: توزیع غذای گرم نیز با همکاری آشپزخانه اهل سنت انجام می‌شود و ما فقط اقلام اولیه را در اختیار آنها قرار می‌دهیم.

دانشور در پایان ابراز امیدواری کرد که پس از این جلسه، برنامه تعاملی با شهرستان‌های دیگر نیز آغاز شود.

ما مردم نیوز در شبکه‌های اجتماعی:

پربازدیدترین خبرها
keyboard_arrow_up